0 Läs mer >>
I fredags fattade jag beslut av att inte åka till Jönköping och tävla. Har under veckan känt mig riktigt trött och valde då att stanna hemma och träna istället och det var väl tur att jag var hemma för i lördags sov vi ändra fram till 08:30!! vet inte när det inträffade jag låg och drog mig ett tag medans Tommy och pojkarna gick upp och fixade kaffe och hämtade tidningen. Planerade dagen att åka in till Kalmar och handla lite och sedan hem och klippa häck och klippa AG-planen. Hann ju inte träna något under lördagen då ALLT tog sådan tid! Men hann i alla fall innan det blev allt för mörkt bygga ihop en bana som jag under söndagen kunde träna på. Tanten ringde även på kvällen och bad väldigt snällt att vi skulle passa Lelle eftersom det var en på Tantens jobb som hade blivit sjuk och fick därför åka ner och hämta henne. 
 
Söndagen gick vi upp vid halv sex och förberedde inför en dag ute på MBK som funktionär på vår rallylydnadstävling. Jättekul var det och dem kan nog räkna med att jag ställer upp fler gånger ;) Nästan hela AG-gänget var med och hjälpte till vilket blev mycket skratt och kommentarer. Vi passade även på att rota fram prispallen och sa att vi skulle piffa till den under vår pysseldag vi ska ha nästa söndag :) Klart som attan att ALLA som har varit bra ska få stå på en prispall! 
Var hemma ca. 16:30, hem och hämta Tommy och åka på middag hos svärfar, hem igen snabbt som ögat och sedan träna med tanten i ca. 1 timma. Hon och Lelle börjar bli riktigt duktiga :) Klarade av en bana på 10 hinder, blindbyten, bakombyten och framförabyten lyckades tanten få till ;) Sen körde hon ett par rundor med Shadde. Jag passade på att träna en liten kille som garanterat är inne i en slagt trottsålder. Tänk att en klockren raksträcka kan man vika av ifrån och hitta på mass annat skoj, men efter diskussioner kom både Japp och jag överrens om att det va raksträckan vi skulle jobba med och inget annat. Elton fick också köra lite vilket var super duper mega kul! Underbara mysko lilla Kille, varför är du som du är?! När Elton vill så går det kalas! Vilket det gjorde igår, men nu ska han få vila lite tills lördag när vi gör raka motsattsen emot alla andra och åkter istället till Älmhult och tävlar. 
Ikväll är det dags för kurs på MBK och innan tänkte jag och Japp träna på A-hinder. Känns som vi aldrig får chansen att göra det. Ska försöka vara där ute till 17:00 och bara nöta på A-hindret :) För i helgen ska det sitta klockrent till 100% 
 
 
 

Bra helg utan tävling...

0 Läs mer >>
Vi alla har sina favoritdagar och jag har min på torsdagar. Varför är det så? Jo för på torsdagar får jag umgås med helt fantastiska människor som ger mig både glädje och inspiration, självklart talar jag om agilityvännerna ute på MBK. Igår var vi hela 10 sycken ute och tränade samt lika många hundar och det var bra med tanke på att vi inte va full styrka då det var två som inte kunde komma pga. jobb. Timmarna bara springer iväg när man har så roligt som vi har. Igår hade jag med mig en ny hundmänniska som från början hade tänkt att sitta och titta på men ju längre tiden gick vågade även hon testa på och var helt överraskad för att alla var så hjälpsamma och ställde upp och som nu kan tänka sig att komma ut fler gånger. 
Vi började träningen med lite kombinationer, tre stationer som bestod av slalom, staket/tråckling samt en där det var fokus på att träna byten. Vi avslutade träningen med att köra en bana som Åsa hade kört på KM i Oskarshamn, kan säga att den var jätterolig och precis ALLA klarade av den galant! Extra kul är det när ett ekipage har gått i mål eller klarat av en kombination så tjuter alla av förtjusning och överöser med stora applåder, vilket är en stor bekräftelse på att man har gjort ett bra lopp. Denna gång var det (tyvärr) ingen som trillade omkull, men trotts det väntas det fika vid nästa tillfälle då Åsa ville bjuda alla. 
 
Tycker det är så himla kul att få se Agilityns utveckling i Mönsteås. Tittar man tillbaka för ett par år sedan var vi ca. 2 personer som tränade tillsammans nästan varje vecka och bara i år har det skett en markant ökning som jag hoppas kommer fortsätta stiga. Kul att både höra och se allas engagemang inför utveckling av verksamheten både när det gäller kurser, kommande tävlingar, pysseldagar med mera. ALLA är guldvärlda oavsett hur stor insatts man kan göra. 
 
 
 
 
 
 

Torsdagar är den BÄST...

0 Läs mer >>
Tycker att min helg har varit fantastisk bra med tanke på förkylning och hosta. 
I fredags åkte Tommy och svärfar till Karlstad för att hälsa på Sara och Niklas vilket innebar att jag skulle vara kattvakt åt Oves katt + vattna blommor. Jisses vad mycket blommor en människa kan ha! Precis överallt fanns dem ju :) Enligt mig själv klarade jag av uppdraget galant :) 
 
I fredags kväll var jag och pojkarna hemma hos tanten och sydde sandsäckar till tunnlarna, gick med hundarna, fikade och när Bobbo kom hjälptes vi tre åt och gjorde räkmackor. Sen åkte jag och pojkarna hem och la oss nästan med det samma. 
 
Lördagen tog jag "sovmorgon" till efter 07:00. Jppe tykte redan vid 05:30 att vi kunde gå upp. Sneglade på honom och sa "glöm det" och vi båda somnade om. När jag väl hade vaknat och väckt en morgontrött Östlaika kunde vi gå upp och läsa tidningen. Tror det är bästa stunden på dagen. Sitta med sitt morgonkaffe, lyssna på radion samtidigt som man läser tidningen. När båda tidningarna var avklarade, pojkarna hade fått sin mat gick vi morgonrundan ihop med katterna, som alltid ska envisas med att följa med.. Hem och byta kläder och åka till Mönsterås med tanten för att titta på starten av "vållö runt" som Bobbo och hans team skulle ställa upp i. Dem fick en ganska så bra start och tur för Bobbo att det hade börjat blåsa lite för Beason kräver som sagt lite vind. 
Medans han seglade åkte jag och tanten runt i Mönsterås och gick in i diverse affärer, åkte hem och "snodde" sand, ett besök nere i Pataholm på Café Förlig Vind. Köpte oss vars en glass och satte oss i trädgården och njöt av det fina vädret samt alla gamla fina byggnader. Man glömmer så lätt bort hur fint det är i gamla köpingen. När glassen var uppäten gick vi runt bland bryggor och stannade upp ibland och stod tysta och njöt av utsikten över havet. Sedan åkte vi hem och hämta pojkarna och åkte hem till tanten och åt och sedan iväg till Mönsterås för att hinna se målgången som jag räknade ut skulle vara ca. 16:30. Rätt fick jag! Bobbo och teamet kom in på en 4:e plats bland Drakar och IF:ar. Bra jobbat med tanke på att De första tre båtarna är riktigt bra snabbseglare medans Beason kräver bra med vind. Vilket dem tydligen hade fått ute i sunder och gått om båt efter båt. Den nya spinacken var kanon. 
Bobbo lät Beason ligga kvar tills dagen efter då vi bestämde att segla tillbaka henne tillsammans. 
Jag och pojkarna avlutade vår kväll framför TV:n. 
 
Söndagen var det "vanlig" tid som gällde. Gick upp 04:45 och gjorde mig i ordning inför seglingen. Tanten åkte och lämnade oss i Mönsterås på morgonen så vi slapp åka fram och tillbaka med bilar. 
Jag kände mig redig vinterklädd. Det enda som tanten förbjöd mig att ha på mig va mössa och vantar. Vilket jag faktiskt hade behövt. Bobbo där emot var sommarklädd i shorts och T-shirt. Kallt tyckte jag förstås!
Jag fick till min förtjusning vara katpen för en gång skull och slippa hålla på och skota, sätta segel och kryssa. SOFT tänkte jag :) Vi låg och pendlade mellan 6-7 knop hela tiden, vilket var helt okej. Beason seglade på bra med relingen nästan nere i vattnet. Inte helt lätt att stå och dricka kaffe samtidigt som man styr ;) 
När vi hade kommit in i hamn blev det återigen ännu mer kaffe och mackor, vika ihop spinacker, tvätta däcket med mera. 
Sen åkte vi hem och jag kunde börja städa upp. Tommy ringde och meddelade att dem beräknades vara hemma ca. 17:30. Återigen middag hos tanten och promenad med pojkarna nere hos henne. Sedan hem och vänta på att den efterlängtade sambon skulle komma hem :) 
 
Som sagt hade det varit en riktigt bra helg. Har fått kvalitetstid med både tanten och Bobbo och det har jag verkligen uppskattat! 
 
Idag är jag fortfarande förkyld fast känns som det är på bättringsvägen. Alltid svårt att vara förkyld under sommaren. Gäller att ta det lungt under veckan så man förhoppningsvis är pigg till helgen då Jappe ska tävla i Jönköping :) LÄNGTAR!! Måste i veckan hitta hundvakter till Shadde,Lillebror och Elton. Hade varit skönt att bara ha med lilla Jappe. Igor ska bo hos tanten mellan fredag och lördagkväll. 
 
 

En riktig familjehelg

0 Läs mer >>
Det finns till och med bildbevis på min förkylning. Och beviset är en kopp Te! Skulle aldrig i friskt tillstånd få för mig att dricka te men idag kändes te mer rätt än kaffe! Hoppas jag blir pigg snart för nu funderar jag på en ny kopp :)

Tydligt tecken på sju...

0 Läs mer >>
Katten Mills tycker att Agility är väldigt tröttsamt
 
 
 En mycket snygg gunga
Min snygga födelsedagspresent

Bilder ifrån AG-plane...

1 Läs mer >>
Helgen har varit helt underbar trotts hemsk förkylning som har kommit till mig. 
I fredags när jag kom hem ifrån jobbet hade Tommy varit så snäll och klippt gräset på planen så jag och Japp kunde träna :) Han är för snäll den där sambon ;) Vi satte upp en komb. på 30 hinder med bla. svår slalomingång som liknade hoppbanan i Nässjö, sen runda hinder, Jakko och hinder diskriminering, "fel" tunnelingång, back lap osv. Gick som en tornado genom banan och lyhörd till tusen <3 Gaah! Han är så satans grym den där lilla bruna ADHDkillen. Efter att ha fått springa som en toka kändes det inte mer än rätt att låta gammelman få köra då han hela tiden stod och skällde vid grinden och ville in. 
Shadde körde på så bra han kunde och med väääldigt låga hinder så går det toppen. Kan säga att han svävade på moln efter att han fick köra. 
 
Lördagen gjorde vi "allmännytta" så som tvätta bil, klippa gräs, tvätta, hundpromenader,handla och packa bil inför Nybrotävlingen samt hämta släpkärra för att få hem min (Pojkarnas) otroligt snygga gunga :) 
 
Söndagen ställde vi klockan på "normal" tid vilket innebär 04:45, vakna och förkylda till tusen. Usch det är inte kul att tävla med förkylning men det gick faktiskt helt okej. 
Japps första hopplopp diskade vi oss tack vare MIG! får skylla på förkylningen ;) Ett fint lopp under kontrollerade former med inte allt för stora utsvävningar :)
Andra loppet i AG gick kanon tills första stoppet som var A-hinder. Även denna gång stannade han uppe på det och stod och tittade ner och undrade "matte, vad vill du jag ska göra?" "tjaa, komma ner till mig så vi kan fortsätta" "aah, varför sa du inte det med en gång?" och vipps så var vi iväg, snygga kontaktfält på balans och vipp, inga utsvävningar och hade en skön känsla ända fram till målrakan där det sket sig bokstavlingen i slalom..Gång på gång sket det sig men till slut redda Jappe ut det och vipps var vi i mål med ännu en disk :) Bara för att det blev disk i alla lopp är jag stolt över hans prestation, han är i sin trottsålder och gör bra ifrån sig. Alla bitar måste bara falla på plats :) 
 
Elton fick köra sina lopp också och till första loppet var han riktigt taggad. Tappade tyvärr honom innan start då han hittade en "trevlig" fläck i gräset att lukta på. Tack vare det var han lite ofokuserad fram till mitten av banan och då vaknade Elton till liv. Ett nollat lopp men tyvärr räckte det till en 9:e plats. 
I AG loppet var Elton åter sitt gamla ointresserade Jag och vi valde att göra det roligt och blev diskade. Både han och jag gick i mål med glädje. 
 
I väntan på klass 3 gick jag, tanten och Shadde ner till framhoppningsbanan och körde honom lite då det märks så tydligt på han att han är besviken när han inte får vara med och tävla och tänkte att han skulle få glädje utav dagen genom att träna, vilket han också fick. Körde staket, slalom och gunga med både mig och tanten. Han var så lycklig och sprang runt och skällde hela tiden. 
När vi var klara fick han sitta i tältet och titta ut på de andra tävlande. 
 
Sista loppet för dagen var med Lillebror och vid det här laget trodde jag att mitt huvud skulle explodera. Förkylningen tryckte verkligen på och fick lock för öron samt täppt i näsan..Suck! Valde då att endast köra hopploppet med Lillebror och sen hem. Var jätteglad att jag tog beslutet att köra honom. Han var så glad att få tävla efter ca. 2 månaders uppehåll. Pigg och allert och det var nog en bra Lillebror bana. Jag gillade den skarpt. Dock var jag för ivrig på ett hinder vilket resulterade i att Lillebror inte hann uppfatta min signal och passerade då hindret. Aaja, en 5 blev det i alla fall och en plac. på 13:e plats. Kan säga att Lillebror har verkligen blivit gammal och har inte den fart som han hade för ett år sedan samt dålig hörsel pga. skada. Men är nöjd med hans insats och vet att ger 110% för oss. 
 
Var så stolt över mina pojkars prestation, två bra lopp med Japp, ett bra med Elton och ett bra med Lill samt roligt träning med Shadde <3 
Vi åkte hem, trötta men med ett leende på läpparna för efter bilen åkte vår gunga. 
 
Väl hemma trottsade jag mig själv och lät pojkarna få inviga sin gunga. Japp älskade den så mycket att han sprang och puttade ner alla som försökte gå upp på den. Men en tillsägelse ifrån husse så fick han ge sig och låta de andra få testa den i lung och ro. 
Nu väntar jag på att bli friskt så jag och pojkarna kan få träna på vår superduper fina gunga. Vilken vecka det har varit för både mig och pojkarna- Ny bil, nya hundgringar, en ny säck och så en gunga. Tror bestämt att pojkarna är lite bortskämda. 
 
En del av kom. vi körde i fredags
 
 
 
 

Fantastisk helg :) + ...

0 Läs mer >>
Igår var tankten att jag BARA skulle ha med mig två Mittlar, en Lillebror och en stycke Japp men riktigt så blev det inte. När jag började styra runt och packa träningsväskan blev Shadde så besviken när han förstod att han (som vanligt) inte fick följa med. Jag fick ångest över hur ledsen han blev och valde tillslut att ALLA skulle med. 
 
Vi kom lite innan alla andra till träningen och släppte lös pojkarna och lät dem springa fritt. Sprang och sprang och busade om vart annat medans Shadde (som vanligt) gick i sin "väld". Efter ett tag fick dem sätta sig i bilen medans vi alla tvåbenta hjälptes åt med att plocka fram hinder. 
 
Körde en kombination/bana med träning på staktet, slalom och stolpning och jag började så fint med att köra ALLA pojkar två gånger var innan det var dags att höja upp till Large. Igår gick Elton som en klocka genom hela kombinationen, lyhörd och tog slalom i en rackans fart, gång på gång på gång bibehöll han farten i slalom och tyckte att "agility is thaa shiiit" 
Jappe hade som vanligt hög fart med svansen rakt ut! Man såg nog bara nått brunt susa förbi över hinder och genom slalom <3 Dock slarvade han lite i staketet och misstänkter att det kan ha och göra med hans matte som kanske var lite otydlig?! Men andra omgången gock det kanon. 
Lillebror fick också köra agility efter månader av vila och även han njöt av att få "flyga" fram över banan och njuta av alla roligheter vi höll på med. 
Sist med absolut inte mist så fick Shadde köra och han gjorde det med en sådan glädje <3 Visst har han fått lite taskig hoppteknik och har ibland lite svårt att avståndsbebömma framförallt innan däcket och kraschade in i det två gånger. Men efter att fått tagit om det så var han åter glad och fick sin belöning. Inte alls dåligt med tanke på att han är 11,5 år och är i sinnet yngre är Lillebror men pga. ålder och hopptekniken valde jag att i år skulle pensioneras ifrån tävlandet, vilket jag vet att han har haft vissa protester emot. Men det är för hans skull som jag gjorde det. 
 
Vi avslutade kvällen med att sätta ihop en bana. Där de andra tvåbenta fick se skillnaden genom att använda sig av en Jakkosväng på en raksträcka när hunden efter tunnel ska svänga 90 grader vänster. Och det märks att dem börja tänka i andra banor än tidigare och själv kommer på flera handlingssätt att lösa olika passager vilket är så himmla kul att se! Som sagt blir MBKarna bara bättre och bättre för varje vecka. 
Sen snopet nog så lyckades även en till trilla igår och självklart bjöds det på applåder och jubel ;) För alla vill ju ha tårta ;)
 
Hallå? Ska vi åka någon gång eller? 
 
 

Mittelträning på hög ...

0 Läs mer >>
Usch, inte alls på hugget idag. Lyxade ändå till det och tog en timma längre "sovmorgon" och var inte alls pigg när klockan ringde. Ville bara somna om och vakna när jag kände för det, men får peppa mig med att det snart är helg :)
 
Igår kväll när jag stod och vattnade blommkrukorna lyckades jag göra något med min nacke..Känns som nackspärr och gör ruggigt ont när jag försöker vrida på huvudet, försökt massera men hjälper inte så det blir väl att testa Zon när jag kommer hem.
 
Igår efter jobbet åkte jag, Tommy, Shadde och Lillebror till Champex och köpte kattmat samt en skrapa till att ta bort tandsten med. Fick lite inspiration av Barbro och började direkt när jag kom hem med att ta bort det lilla Shadde och Lillebror hade. Som sagt, det var inte mycket att ta bort men är ju bra ifall vi kan hålla deras tänder rena och fina dels genom tandborstning och skrapning :) Måste säga att Lillebror var jätteduktig och satt stilla hela tiden medas Shadde gjorde några protester ibörjan. 
 
Idag är det träning och det ser jag självklart fram emot. Ska träna Japp och Lillebror. Båda två ska tävla i helgen och känner att jag behöver träna Japp på bla. A-hinder och Lillebror ska jag nog bara träna kontaktfält med samt belöningar. Ska bli kul att köra Lillebror i helgen med tanke på att det säkert är 4 månader sedan vi tävlade :) 
Tillsammans med övriga ligan ska vi köra slalom, kontaktfält, byten med mera. Fullt upp med andra ord vilket är superduper kul!! Sen håller jag tummarna att nacken är bättre så jag slipper ha ont. 
 
 

Trött, ont, trött...

0 Läs mer >>
Har gått hela gårdagen och funderat på vad jag och Elton ska kunna hitta på för skoj nu när vi "tillsammans" har fattat beslutet att lägga agility fint åt sidan för en stund. 
En tankte som jag nappade på när Cicci Ohlin visade bilder ifrån SM i Falkenberg var att det fanns skogsagility och varför skulle jag inte kunna göra nått liknade i "kvarten" hemma och köra lite på skoj med Elton? En annan tankte är att ta och börja väcka intresset för spår då jag håller på för fullt med Shadde, Igor och lite med Japp. När Elton var mindre tyckte han inte att spår va så roligt och då hoppade vi över det. Också funderat på rallylydnad, inte att börja tävla, men träna hemma på planen hade varit toppen kul! Träna trick hade också varit roligt..Tankarna är många som går runt i huvudet och tror bestämt att efter födelsedagsfirande idag försöka lägga något lättare spår :)
 
Sen ska jag väcka tankten för sambon om kanske bygga lite skogsagility i skogen, för visst hade det varit kul och då kan ju andra som vill gå där inne köra lite med sina hundar också :)
 
 
Igår fortsatte mitt projekt med att vattna min "nyinsådda" gräsplan och Lillebror var riktigt hjälpsam och följde mig varje steg jag tog och såg så jag satte alla vattenspridare på rätt plats. Kan säga att vi är ett riktigt bra tema han och jag <3 Till och med har han lärt sig att sitter man på rätt sida om vattenspridaren blir man inte blöt. Goa lilla Bebis <3 
 
 
 
 

Vad ska vi hitta på!?

1 Läs mer >>
I helgen var vi i Nässjö och tävlade, lördagen med Elton och igår söndag med lilla Jappe. 
Vi var barnvakter i helgen åt collievalpen Poker medans tanten var barnvakt åt Igor. Ganska rörigt så det skippar vi :) Hur som helt så kom vi till ett stekhett Nässjö på fredagskvällen. Pack upp hundtält, badade hundar, fixade iordning inne i husbil, laga mat och promenad med hundar och sedan sova. Mycket som ska göras innan allt är på plats. Vi hann även sitta ute och njuta utav det fina vädret och myggfritt var det också! Hur mysigt som helst.
 
Vi ställde klockan på 06:00 och gick en härlig morgonpromenad med pojkarna. Helt vinstilla var det på morgonen och varmt redan då! Så vi misstänkte att det skulle bli en varm dag. Efter promenad fick pojkarna frukost och vi gjorde i ordning mackor och kaffe och sedan gick vi ner till tävlingsområdet och kollade startnummer, in med hundar i burar och pratade med tävlingskompisar. En helt perfekt morgon var det! Elton hade sena starter och passade då på att hejja på folk man kände och gick titt som tett och blötte hundar. Det visade sig vara över 30 grader under tävlingsdagen och är imponerad att hundarna orkade springa. 
 
När det var dags för Elton kändes det inte okej vid uppvärmningen och det visade sig stämma ganska så bra med min magkänsla. Han var inte alls "på" under loppet och slalom vägrade han gå! Fick till och med ta om det...Han som annars har ett bra slalom med fart i! Så la av totalt efter slalomet dock körde Elton på och gick in i mål med lite glädje och en frustrerad och ledsen matte som verkligen har förstått att Elton är less på allt som har med Agility att göra och tror jag lyssnar på mina kompisar som säger att jag ska lägga Elton åt sidan ett tag fram över och låta allt fokus gå på Japp. Känns så jobbigt att göra men tror att det är bra för både Elton och mig att göra. Varken han eller jag ska vara ledsna över att tävla tillsammans för det ska ju vara en rolig grej som nu tyvärr har blivit tråkigt för oss. 
Efter första loppet så valde jag ändå att köra sista hopploppet och tycker att jag gjorde det riktigt bra!!! Återigen var det slalom som segade och fick i frustration hjälpa honom som han vore en nybörjare men vi tog slalomet och körde på! Och (Tyvärr) visade sig att vi kom in på en andra plats med 13,?? i tidsfel! USCH! kändes inte kul att få placering i det loppet! Ettan hade något på 9 sek i fel och 3an hade över 15 i fel..
 
När lördagen var tillända gick vi till husbilen och kopplade av. Poker hade gjort dagen med bravur och var jättetrött och la sig tillsammans med övriga liga och sov medan vi satt i vars en stol och läste innan vi började med mat. 
Kvällen avslutades med en långpromenad i skogen, kortspel och hundmys. Mest pussar till Elton som kämpade tappert under dagen. 
 
Söndagen var dagen D. Då var det dags för Japp att göra debut! Klass 1 Hopp var inte en snäll "nybörjarbana" och det var väldigt många nybörjare som gjorde sin första start. Tror det bara var två nollor i det loppet. Japp fixade slalomingången graciöst! Dock fick vi tre vägran som blev en disk. Sprang mest runt och tyckte att "AGILITY IS THE SHIT" <3 
Nästa lopp var Agility och det gjorde han faktiskt bra! En 5:a på A-hinder då han hoppade kontaktfält, svävade ut lite och kraschade in i slalom men annars var jag jättenöjd med hans lopp! Blev en 8:e plats med 5 fel och tiden 42,64, långt under ref. och hade fått ännu bättre tid om svängarna hade varit mindre samt inte stått och njutit av utsikten på Aet :) :)
Det två sista loppen tror jag att Jappe var trött, dels av värme, löptikar med mera och var mer utanför planen än innanför, men gjorde bra slalom, fina kontaktfält och vägrade inte på ett enda hinder. Tror mycket att det handlar om mognad för hans del då han är så omogen i sitt sätt och är ju ändå ett par dagar över 18 månader. Vi har tid på oss och inga krav, förutom att hålla sig innanför banan ;)
 
 
 
 
 
 

Första Agilitytävling...

2 Läs mer >>
Vad jag har längtat till den här dagen!! För idag ska jag äntligen få hämta hem min nya bil. Känner mig som ett barn på julafton. Skönt att få göra sig av med Lagunan som bara ha kostat mig en massa pengar, energi med mera. Tycker jag har fattat ett bra beslut.
Tommy har beställt hundgrindar som förhoppningsvis redan kommer nästa vecka. Nu tycker jag att timmarna går ruggigt sakta tills det är dags.

Gick in på FB en sväng nu på morgonen och fick se bild på en färdig säck som jag tror att Tanten kan hämta hem idag. En sådan fin födelsedagspresent det blev. Kul att Lennart ville göra den till mig och tycker att han har gjort den finaste säcken jag någonsin har skådat ;) Vem vet? kanske blir hans nya uppgift att börja tillverka hinder? Övertygad om att pojkarna kommer uppskatta den lika mycket som jag.

Kan berätta att vi hade träning ute på MBK och vad timmarna springer iväg när man kul. Satte upp en jakkobana intro. tysk, backlapp med mera och tycker verkligen att gänget blir bättre och bättre för varje vecka.
"här kanske jag måste stoppa", "här lägger jag in ett Blindbyte", "shit! en fälla" Avslutade med att gänget fick bygga en bana och hörde en kommentar "nej, den är för lätt" :) Dom är så grymt härliga och känns alltid så kul att åka och träna ihop med alla. Och det verkar även som vi kommer att få tårta framöver för David gjorde en snygg vurpa på planen och alla började direkt applådera när dem insåg att han hade trillat omkull.
 
 
Snygga säcken som Lennart på Champex's har tillverkat :) 

Dagen D är här :)